• 12.11.2020 - Ensjø Fysioterapi 0 Kommentarer
  Bekkenløsning, et litt misforstått begrep?

  Bekkenløsning, et litt misforstått begrep?

  Mange gravide er redd for å få bekkenløsning, man har jo hørt skrekkhistoriene om gravide som ikke klarer å gå, og må ligge frem til fødsel, med sterke smerter. Nei bekkenløsning er ikke farlig. Bekkenløsning er noe alle gravide på et tidspunkt i graviditeten skal få. La meg forklare nærmere..

  Les mer
 • Fysioterapeut som holder rundt foten på et skjelett, sammen med en en kvinne som sitter på en behandlinglingsbenk.
  15.06.2020 - Iselin Caroline Kirkaune 0 Kommentarer
  Hva gjør en fysioterapeut?

  En fysioterapeut er en offentlig autorisert helseaktør med spesialisering innenfor undersøkelse, diagnostisering, behandling og forebygging av muskel- og skjelettproblematikk.

  Les mer
 • 04.04.2020 - Iselin Caroline Kirkaune 0 Kommentarer
  Vil smertene gå over om jeg gjør ingenting?

  Opplever du smerter i kroppen, uten at du vet grunnen? Mange lurer på om det kan gå over av seg selv. Det finnes dessverre ingen fasit for alle, men her gir vi deg noen gode tips.

  Les mer

Tips og råd

Må man begynne på treningsstudio når man skal begynne å trene? NEI, man må ikke det. Trening skal være lystbetont, men trenger ikke være tilknyttet et treningssenter. Man kan trene ved å bruke en trapp, sofa, stuebord eller annet utstyr hjemme. Man kan også velge å trene ute i naturen e.l. Hva du bør starte med av øvelser kommer an på hva du synes er motiverende. Her finnes ingen fasitsvar! 

Du kan følge med på tips og råd på Instagramkontoen til Ensjø Fysioterapi, eller Facebooksiden Ensjø Fysioterapi. Her vil det bli lagt ut ideer til øvelser og treningstips, samt annen fortløpende informasjon.  

 

Er du plaget med smerter, kan en fysioterapeut hjelpe deg med å tilrettelegge treningen slik at du får det tilpasset din treningsform og behov. Bare å ta kontakt!